Hårkontroll Original

Hårkontroll čini vašu kosu i nokte snažnima iznutra. Radi se o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za kosu i nokte, a sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju zdrave kose i noktiju te bakar koji pomaže u očuvanju prirodnog pigmenta kose. Hårkontroll sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica. U jednom proizvodu dobivate dnevnu hranjivu dozu za kosu pritom pridonoseći njezinoj snazi i sjaju.

Hårkontroll - popularan i dobro ukorijenjen brend - na tržištu je već 20 godina!

Hårkontroll znači snažnu kosu i nokte iznutra. Radi se o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za kosu i nokte, a sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju zdrave kose i noktiju te bakar koji pomaže u očuvanju prirodnog pigmenta kose. Hårkontroll sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica.

Korijen je najvažniji

Korijen kose crpi potrebnu hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti, boji, obliku i snazi vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga, može biti korisno povremeno nadopuniti svoju prehranu posebnim dodacima. Za sretnu kosu.

Sastojci:

Tvar za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), ekstrakt bambusa (Bambusa arundinacea),vitamin C (L-askorbinska kiselina), cinkov glukonat, ekstrakt prosa (Panicummiliaceum), manganov glukonat, vitamin E (dl-alfa-tokoferil acetat),vitamin B3, (niacinamid/nikotinamid), vitamin B5 (kalcijev D-pantotenat),L-cistein, selen (L-selenometionin), bakrov sulfat, vitamin A (retinil acetat),folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina), D-biotin, sredstvo zapovršinsku obradu (hidroksipropil metilceluloza, magnezijev stearat iz masnih kiselina, biljni glicerin).

Preporučena doza:

Uzeti 2 tablete dnevno uz obroke. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Dodaci prehrani ne bi se trebali upotrebljavati kao zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je održavati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života.

Cijena: 117,63 kn