Hårkontroll MAN Boost – kada vašoj kosi treba dodatna doza keratina!

Hårkontroll Boost vrhunski je proizvod za kosu, kožu i nokte koji pruža više od običnog dodatka prehrani. Zaista je moguće dodatno osnažiti svoju kosu u teškim uvjetima, npr. nakon ljeta i sunca, stresnih razdoblja ili uslijed neuravnotežene prehrane. Hårkontroll Boost proizveden je na temelju vrhunski razvijenog koncepta i sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvorni keratin Cynatine® HNS. Ima sposobnost popravka oštećene kose i djeluje protiv gubitka kose. Keratin dolazi u kombinaciji s biotinom i cinkom, koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva te bakrom, koji pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose. Upotrebljava se kao dodatak standardnoj primjeni proizvoda Hårkontroll u razdobljima kada vam je potrebna dodatna njega i regeneracija!

Kliničko ispitivanje keratina Cynatine® HNS pokazalo je njegovu učinkovitost
Provedena studija na Cynatine® HNS u trajanju od 90 dana pokazala je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30% i jačanja kose za 12%. Ispitanici su naveli da je kosa vidljivo sjajnija i bujnija.

Hårkontroll - popularan i dobro ukorijenjen brend - na tržištu je već 20 godina!

Hårkontroll znači snažnu kosu i nokte iznutra. Radi se o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za kosu i nokte, a sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju zdrave kose i noktiju te bakar koji pomaže u očuvanju prirodnog pigmenta kose. Hårkontroll sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica. Hårkontroll Boost jača vašu kosu kako bi zadržala svoj prirodni sjaj i snagu, posebno kada izgleda pomalo „umorno”!

Korijen kose je najvažniji

Korijen kose crpi potrebnu hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti, boji, obliku i snazi vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga može biti korisno povremeno nadopuniti svoju prehranu posebnim dodacima. Za sretnu kosu.

HÅRKONTROLL MAN linija za intenzivan rast kose.

Jedinstveni, sinergistički tretman u 3 koraka!

1. KORAK: Hårkontroll boost tablete

2 tablete dnevno popiti uz obrok.

2. KORAK: Hårkontroll Man šampon za jačanje kose

Namočite kosu i nanesite šampon. Vrhovima prstiju nježno masirajte vlasište i kosu. Isperite kosu. Po potrebi ponovite.

3. KORAK: Hårkontroll Man serum za intenzivni rast kose

Svakodnevno aplicirajte na suhu ili ručnikom osušenu kosu. Nanesite na vlasište i lagano masirajte vrhovima prstiju po cijelom tjemenu dok se ne postigne potpuna apsorpcija. Ne ispirati.

Sastojci:

Tvar za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza, E468), keratin (Cynatine® HNS), cinkov oksid, bakrov sulfat, niacinamid (B3), pantotenska kiselina (B5), vitamin B6, biotin, sredstvo protiv zgušnjavanja (silicijev dioksid), sredstvo za površinsku obradu (magnezijev stearat iz masnih kiselina, hidroksipropil metilceluloza, titanijev dioksid, polietilen glikol), aroma (vanilija), sladilo (steviol glikozid).

Preporučena doza:

Uzeti 2 tablete dnevno uz obroke. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Dodaci prehrani ne bi se trebali upotrebljavati kao zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je održavati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života.

Cijena: 258,96 kn